Kiire HDMI kaabel 4K/8K resolutsiooniga
HDMI kaabel võimaldab Sul nautida tipptasemel pilti ja heli - eriti siis, kui andmeedastus on Ultra kõrge kiirusega ja andmed sisaldavad 8K resolutsiooniga pilte. Ultra kõrge kiirusega HDMI kaabli eelised on ilmsed televiisori vaatamisel või videopildi voogesituse ajal, kuid ka mängimisel - kõikjal, kus on vajalik kiire ühendus. Toetatud on kõik HDMI 2.1 omadused!

Kiire, väga kiire!
Kas pilt hakkab jõnksutama, kui üritate vaadata kõrge kvaliteediga filmi? See võib olla seetõttu, et olemasoleva HDMI kaabli andmeedastuskiirus on liiga madal - tavalise kaabli puhul on ainult 18 Gbit/s. Ultra kõrge kiiruse korral pole enam probleemi, et pilt jõnksutab või ei liigu sujuvalt, sest 48 Gbit/s andmeedastus lahendab selle.

Detailne, värvirikas ja kõrge kontrastsus
Kaabel toetab nii 4K/120 Hz kui ka 8K/60 Hz ülekannet. 8K resolutsioon on 7680 x 4320 pikslit – palju piksleid, mis annavad parima pildikvaliteedi. 8K resolutsioonil on 16 korda rohkem piksleid kui Full HD-l ja neli korda rohkem kui 4K-l. Filmide vaatamine telerist või PlayStationil mängimine pakub selle kaabliga tõelist naudingut. Rikkalik värvivalik, kiired pildimuutused ja Dynamic HDR tagavad Sulle kõrgekvaliteedilise vaatamiskogemuse. 

Parim pilt, parimad materjalid
Hama Ultra High Speed HDMI kaabel rõõmustab Sind fenomenaalse pildikvaliteediga. Et tagada Sulle aastatepikkune nauding, toodetakse Hama HDMI kaabel kõrgekvaliteedilistest materjalidest. Isegi kaabli kest on valmistatud tugevatest, kuumakindlatest ja vastupidavatest materjalidest. Vastupidav kullatud metallist pistik kaitseb ka häirete eest ja tagab puhta signaaliülekande. Kaabel on valmistatud painduvatest materjalidest, seega peab see hästi vastu pikaajalisele kasutamisele. 

Pilt + Heli
Head aega kaablisegadusele - pildi ja heli jaoks vajad nüüd vaid High Speed HDMI kaablit. eARC (Enhanced Audio Return Channel) abil toetab see ka kõige arenenumaid audioformaate, ilma et oleks vaja täiendavat helikaablit.

On stock (EE): 5
On stock (LV): —
On stock (LT): —
Article: 00205239
Delivery time: 3-5 tööpäeva
19.99 €
16.39 €
To favorites