Suhkur, valge šokolaad, piimašokolaad, tume šokolaad (suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, kakaomass, emulgaator letsitiin (soja), looduslik vanilje maitseaine), mandlijahu, albumiin, koor, mango-marakuja püree (marakuja ja mango 90%, puhas roosuhkur 10%), koorevõi, piparmünt, glükoosisiirup, antioksüdant (E220, vääveldioksiid), želatiin, stabilisaator karraginaan, toiduvärv: E110, AC E129, E104, E172, 4R E124 SÄILITAMISTINGIMUSED: 1. Säilitamistemperatuur ja aeg: Sügavkülmutatud makroonid: Säilitamistingimused -18C 6 kuud, aluseks katseprotokoll nr TL2305153-BT 2. Sulatatud makroon: Sulatada +2C...+6C juures u 0,5 h jooksul, peale sulatamist vahesäilitada 12 päeva +2C...+6C juures. Uuesti mitte külmutada! Aluseks katseprotokoll nr TL2301744-BT
- Munad ja neist valmistatud tooted (esineb)
- Piim ja sellest valmistatud tooted (esineb)
- Soja letsitiin (esineb)
- Pähklid ja neist valmistatud tooted (esineb)