Vali linn, et vaadata sinu linnas asuvate poodide laoseise.

Põlva
6661580
0
Toidukaubad / THE HOT SPOT Whiskey BBQ kaste 2,5l

THE HOT SPOT Whiskey BBQ kaste 2,5l

Põlva osakond0 tk
Pealadu5+ tk
Tarne2-4tp

tk

33.36 / tk
27.34 / tk
Saadavus: Laos

Kirjeldus

Täidlane ja pehme viskimaitsega BBQ-kaste. Sea- ja veiseliha ning grillkülg saab kiiresti hea maitse, kui pintseldada liha grillimise ajal või kohe pärast seda. Võid pakkuda seda kastet ka külmana või soojana koos liha ja muude roogadega. vesi, suhkur, siirup, punane veinmari, äädikas, maisitärklis, tamarindmahl, tomatipűree, viski 2%, sool, SINEPIPULBER, hikkoriarom, sibul, kűűslauk, nelk, must pipar, chilipipar, viskiarom, happesuse regulaatorid (E330), säilitusained (E202)

  • Sinepiseemned (esineb)


Omadused

BrändHerman's
Toode IDC68029
EAN7394345246609

Sarnased tooted

KÜHNE Itaaliapärane salatikaste 250ml

tk

3.11 / tk 2.55 / tk
2-4 TööpäevaLaos: 500 tk

Kood: C48990

EAN: 40804897

Bränd: KÜhne

KÜHNE Balsamico salatikaste 250ml

tk

3.04 / tk 2.49 / tk
2-4 TööpäevaLaos: 500 tk

Kood: C48980

EAN: 40122731

Bränd: KÜhne

SQUID Kalakaste 725ml

tk

7.95 / tk 6.51 / tk
2-4 TööpäevaLaos: 500 tk

Kood: C46514

EAN: 8850620888203

Bränd: Squid

COCK Magus tšillikaste 800g

tk

10.23 / tk 8.39 / tk
2-4 TööpäevaLaos: 500 tk

Kood: C77392

EAN: 084909023049

Bränd: Cock

Parimad vasted

KÜHNE Itaaliapärane salatikaste 250ml

tk

3.11 / tk 2.55 / tk
2-4 TööpäevaLaos: 500 tk

Kood: C48990

EAN: 40804897

Bränd: KÜhne

KÜHNE Balsamico salatikaste 250ml

tk

3.04 / tk 2.49 / tk
2-4 TööpäevaLaos: 500 tk

Kood: C48980

EAN: 40122731

Bränd: KÜhne

SQUID Kalakaste 725ml

tk

7.95 / tk 6.51 / tk
2-4 TööpäevaLaos: 500 tk

Kood: C46514

EAN: 8850620888203

Bränd: Squid

COCK Magus tšillikaste 800g

tk

10.23 / tk 8.39 / tk
2-4 TööpäevaLaos: 500 tk

Kood: C77392

EAN: 084909023049

Bränd: Cock

Liituge allahindluste
ja soovitustega!

Instagram

+372 666 1580

E-R: 8:30 - 17:30

info@charlot.ee

Charlot OÜ
Helgi tee 1
75312 Rae vald

© Charlot OÜ; All Rights Reserved.